Huisartsgeneeskunde is ‘levensloopgeneeskunde’.

Als huisarts proberen we de vertrouwensarts van onze patiënten te zijn in alle levensfasen van de mens.
We proberen die zorg te bieden van tijdens de zwangerschap, nadien aan baby’s, peuters, kleuters, jong volwassenen, volwassenen en bejaarden.
We proberen ons samen in te zetten voor een zo goed mogelijke lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke gezondheid van iedereen in onze praktijk.
We proberen elke dag opnieuw kwaliteitsvolle zorg te bieden, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke richtlijnen binnen huisartsgeneeskunde.
We scholen ons daarom systematisch bij en overleggen met mekaar om samen goede gezondheidszorg te bieden.
We onderhouden ook een vlotte samenwerking met andere disciplines zoals verpleegkundigen, kinesisten, logopedisten, sociale diensten en specialisten, zowel in tweede als derde lijn.

We zijn verbonden aan de KUL voor opleiding van geneeskunde studenten. Het gebeurt dus regelmatig dat stagairs de consultaties volgen. U kan op elk moment vragen om de arts alleen te spreken. Daarnaast werkt in onze praktijk een HAIO (huisarts in opleiding). Dit is een gediplomeerd arts die zijn/haar specialisatie als huisarts voltooit en die dus zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken doet.